my sayangness

Friday, January 7, 2011

IZAMIR RIDZWAN PENDRIVE GIVEAWAY

assalamualaikum...

tgh2 bersdey mlm ni dpt tag dari cik mai.. tag contest ker? lebey kurang laaa... slme nie ade jugak ko tag aku kn mai,, tapi da expired. mau keracunan aku ..hahaha..neway, thanx mai,, i lap u..muah..muah..ahhaa

cik mai ni ckp kne wt cpt2..xtao la nape.mase da nk tamat kut..hehehe,,,
oke2..trus back to the topic.. tag ni psal pendrive giveaway..lbey kurang la eh..

mule2..kne bace bismillahirahmanirahimmm-dengan nama ALLAH yang maha pemurah lagi maha mengasihani...siap bagi terjemahan lagi..untuk sape2 yg xfham..huhu
mule kn dgn bismillah, kut ade rezki dpt la kan? kn? kn?hehehe

then refer kat blog yang cun melecun nie.. yg tuan pnye contest ni la.. blog IZAMIR RIDZWAN.. nice kn blog dy? ikhlas ni taw!..ehhee..pastu kne ltak banner contest ni..

ni la banner contest pendrive giveaway nie.. kompen la ade gambar pndrive, nme nye pndrive giveaway,,ngeh3..

last.. aku harus tag contest ni kpd 4 orang.. insan2 yang terpilih adalahhhh:::

cik yanaaaaa!!~wanita bekerjaya
cik eima~aku rindu kau
cik roha~i like ur blog..manyak info
cik nab~aku galakkan ko berblog..

okee..doneee!...hehhee..

6 comments:

  1. salam.. sila sent URL entry ni kedalam entry GA ni untuk IR listkan nama anda dlm senarai nama peserta.. =)

    ReplyDelete
  2. salam kenal
    arep pon ada join jugak giveaway nih!huhu
    gud luck k!

    arep follower baru blog awk!
    kalau free singgah la blog arep n follow balik..hehe :P

    http://myamigosspace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. maii : well..aku mmg terbaekkk kn..hahaha..

    IR:...da bg linkk..x taw btui ke x bg link kat ctu..1st tyme join contest..hehe

    arep: salam kenal jgk,,ehhe..thanx sudi flow eh..btw, sy da flow balik..nice blog...=)..gud luck jgk contes tu...hehe

    ReplyDelete
  4. AFA :: tq yeaaa...join jgk ker contest?

    ReplyDelete