my sayangness

Friday, October 28, 2011

entry yang tak de isi!

assalamualaikum..

bertemu kembali dalam rancangan blog jue yang sangat jarang dihupdate.. super duper pemalas punye tuan blog..Nak wat cam ne tak menyempat nak menaip 'ketuk ketak' ketuk ketak di keyboard laptop nie.. Penyebab utama jarang menghupdate blog ialah laptop ku memang dah wassalam.. Tak dapat diselamatkan lagi.. sekarang dok pakai laptop free yang kecik cenonet nie. Sangat tak puas hati kalo gune laptop nie. Skrin nya yang kecik menguji kesabarannku, bertambah tambah ujian ku apabila selalu sangat hang2.. Rasa macam nak campak kat laut pon ade.. Sabo je laaaa..


tinggal kenangan laptop ku yang ditatang bagai minyak yang penuh..

yang kedua, dok kat uum tak de masa nak menghadap blog nie. Dari menghadap blog, rela ku mengqada tido2 yang tak cukup. Seper buzy.. Dengan meeting ke hulu ke hilir.. pehhh..gaya macam wakil rakyat pon ade..

so, sekarang bile da lama tak hupdate blog.. nak berceloteh kat blog sendiri pon rasa segan. Tak tau nak mula yang mane. Padahnye lame tak updae blog..nak menjana idea pon sangat la susah.. haissshhhh

sekarang, nak jerit kuat-kuat IM HOME NOW! suke3.. sebab tu la ade kerajinan sket nak menaip blog nie..hehee..insyaALLAH will be update soon..tapi tak tau la bile..

2 comments:

  1. laptop aku rosak laa..da xdpt dibaiki lagi..sbb ade cip dye rosak ke ape ntah..huhu..ko sedekah latop kat aku weh

    ReplyDelete