my sayangness

Tuesday, February 1, 2011

-RAPUH-

assalamualaikum..


hari tu kan..ade la hari tu..hari tu,, aku tengok cite kau laksana bulan..lakonan zulhuzaimi..hensem wooo mamat nie.. yang heroin dia lak ayu raudhah..memang ayu sungguh dia dalam cite nie.. ayu raudhah yang baru kawen ngan zaquan adha tuh..uwaaa....aku suke zaquan adha..tapi da jadi laki orang, xbaik ganggu rumah tangga orang...-cehhh..macam ape je ayat aku kn..keh3..

aku amek kat google gamba nie
sebenarnye, cite ni ade kat tv2..adaptasi dari novel..tapi mse kat tv tu xlayan pun..tgk iklan cm tu je..ari tu, kwn aku download cite nie..tgk terus jatuh cinta...fuhhhh..memang best la cite nie..zulhuzaimi gentle giler kut dalam nie...uuwaaaaaaaaaaaaaaaaa...best3!!..

dalam cite nie, ade lagu bestt...aku suke sangat..xtaw laa...siap promote kat kwan aku lagi..
penyanyi dia OPICK,,bukan opik abu dan laura eh..hahhaa..OPICK penyanyi endon kut.. tajuk lagu ni RAPUH..uwaaaa..bestnye...bile dengar lagu nie...terase syahduu jee...ni haaa..lagu yang tengah main kat blog aku nie..klo korang xsuke, mute kn saje laptop anda erh..hehehe...lirik lagu aku da sedia kan kat sebelah kiri blog aku nie..seelmat berkaroeke eh...tapi, sambil2 tu hayati lirik-lirik nyaa...

bile teliti lirik-lirik lagu ni, macam banyak sangat dosa..terasa rapuh jiwa nie...terasa rapuh nye hatiii..terase rapuh nye iman..ya ALLAH..moge ALLAH mengampunkan dosa-dosa kita..amin...

p/s  : : jom sama2 meningkat kn amal ibadat..=)



4 comments:

  1. lagu ni mmg layan...hehe

    ReplyDelete
  2. zatyy : : mne ade jiwang..jiwa ade ar..ngeh3

    ReplyDelete
  3. azhar : : best kan? sila la kareoke..hek3

    ReplyDelete