my sayangness

Wednesday, March 23, 2011

- i really need my mum right now-:(

assalamualaikum..


baru je balik dari kelas.. sangat penat.. kelas sampai petang cenggini..ngeee..xsukaaaa..!! Pagi pun tak suke, petang pun tak suke,, berenti belajo la jawab nya..hak3..minggu nie sangat sibukk..mEeting bole dikatakan tiap-tiap malam.. meeting program dengan budak sekolah..Sane sini program.. Seksa jiwa raga aku..huh..


Bila rasa sibuk sangat-sangat, memang rindu giler dekat mak aku yang jauh di perantauan..opss..aku yang diperantauan sebenarnya.. nun jauh di terengganu la mak aku..makk..atehh nak balik..sob..sob.sob.. nak lari dari semua program-program..nak rasa ketenangan kat rumah..sob.sob..sob..


persoalannya bila kah aku bole balik kampung? jawabnya akhir bulan 5.. lagi dua bulan la jawabnya.. kalau setakat nak balik hujung minggu, memang tak berbaloi laa.. Kedah ke terengganu bukan sekangkang kera weh.. Tak mampu den nak tahan sakit pinggang duk lam bas lama..


aku rindu giler mak aku aka HAJAH RAMLAH BINTI MOHAMAD.. rindu nak peluk cium, rindu nak baring kat atas riba mak, rindu nasi briani yangg umpphhh! *oke, jangan nak mengata aku gedik, aku memang cam ni yee ngan mak aku*..keh3..


sama tak gamba ngan sidebar? hehe.. gamba lain mak aku dalam lappy, lappy rosak so gamba ni je la yang ade..:)..muah3..syg giler mak..




rindu nak story mory kat mak.. aku ngan mak tak de rahsia,, tak kire la rahsia pasal laki ker, pasal pompuan ker, sume aku bantai cite kat mak aku...miss that moment very much! Lebih-lebih lagi skang ni rasa macam banyak sangat masalah dalam kepala nie.. kalo bole list dan hanta kat mak aku pun best jugak..ngeh3..


oke la, tak mau cite panjang-panjang.. nanti tak pasal-pasal banjir lak bilik nie..papaii....


p/s :: nak balik umah...gokuuuu tolong bawak aku nek ko punye awan terbangg..keh3

2 comments:

  1. hawiz miss femili too....ma..abahh..rindu sgt2!!

    ReplyDelete
  2. hawiz: same goes to me...sob..sob..

    ReplyDelete